ZHBLLOKO TANI LEHTE:

Si të zhbllokoni çdo faqe të bllokuar?!
Për celularët mund të instaloni këtë aplikacion: 1.1.1.1

       ANDROID:        IPHONE:
Për kompjuter:

Për t'u zhbllokuar çdo faqe duhet të përdorni VPN në kompjuter ose pajisjen tuaj: PROTON VPN :

Ose shkarkoni dhe instaloni këtë DNS CHANGER falas nga CLOUDFLARE:
PËR WINDOWS 11:

PËR WINDOWS 10:

PËR IPAD/IOS:

PËR ANDROID:

PËR WINDOWS 8:

PËR WINDOWS 7:

PËR WINDOWS VISTA:

PËR LINUX/UBUNTU:

PËR MAC LEOPARD:

SHIKIM TE KENDSHEM!

RROFTË INTERNETI I LIRË!

STAFI I ZHBLLOKO.COM
Ky website mirëmbahet nga ZHBLLOKO